BLOGLAR 100

Okullar ne zaman açılacak ? E-Okul Okullar Ne Zaman Açılacak? 2014-2015 Dönemi Okullar Ne Zaman Açılacak?

Öğrencilerin yaz tatiline girdikleri bu günlerde okulların açılacağı ve öğretim hayatına başlanacağı tarihler merak konusu. Yaz tatili öğrenciler için oldukça önemli olurken, sabırsızlıkla beklenen bugünlerden sonra okulların ne zaman açılacağı da aynı şekilde merak edilen konular arasında yerini alıyor.

Öğrencilerin yaz tatiline girdikleri bu günlerde okulların açılacağı ve öğretim hayatına başlanacağı tarihler merak konusu. Yaz tatili öğrenciler için oldukça önemli olurken, sabırsızlıkla beklenen bugünlerden sonra okulların ne zaman açılacağı da aynı şekilde merak edilen konular arasında yerini alıyor. Tam tarih olarak hangi gün okulların açılacağını merak ediyorsanız bu yazımızı takip edebilirsiniz.

 Her yıl belli dönemler tatilleri olan öğrenciler, sene içerisinde sömestr adı verilen 15 günlük bir tatil ve yaz tatili olan içinde bulunduğumuz yaz aylarında yapılan tatiller olmaktadır. Bu tatillerde tüm sezonun yorgunluğunu üzerlerinden atma imkanı bulan öğrenciler yeni öğretim dönemine daha zinde ve dinlenmiş olarak başlamaktadır.

 Pek çok kişinin sorduğu 2014-2015 Dönemi Okullar Ne zaman açılacak sorusunun cevabını yazımızda bulabileceksiniz. 2014 -2015 Dönemi Eğitim ve Öğretim Başlangıç tarihi 15 Eylül 2014 Pazartesi günü olacaktır.

 1.Dönem 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak olup, 23 Ocak 2015 tarihinde sona erecek. Bu tarih itibariyle öğrenciler sömestr tatiline başlarken, 9 Şubat 2015 tarihi itibariyle ikinci dönemin öğrenim hayatı başlamış olacak.

 İkinci dönem yukarıda da bahsettiğimiz gibi 09 Şubat 2015 Pazartesi başlayacak ve okulların ikinci dönem için de sona ereceği tarih 12 Haziran 2015 olacak. Böylelikle öğrencilerin okullara başlangıç ve bitiş tarihleri öğrenilerek tatil planlarına kaldığınız yerden devam etme imkanı da bulabileceksiniz.

 Öğrencilerin kimi okulların tatil olmasını istemezken, kimileri de yorgunluğun üzerine tekrar dinlenerek yaşamlarına devam etmek isterler. Sizler de dilerseniz en kısa süre içerisinde eğer bilmiyorsanız tarihleri ve diğer konuları öğrenmek için sitemizden bilgi alabilirsiniz. Pek çok kişinin merakla beklediği okulların açılacağı tarihi ve daha pek çok bilgiyi sitemizde bulma imkanınız da olacak.

 Ağustos ayının başlarında bulunduğumuz bugünlerde daha henüz okullara başlamalarına 1,5 ay kadar bulunan öğrenciler oldukça keyifli şekilde tatillerinin tadını çıkarırlarken sizler de dilerseniz onlara eşlik edebilirsiniz. Bir sonraki tatilleri olan ve ocak ayında başlayacak olan sömestr tatiline kadar daha dinlenmiş olarak eğitim hayatlarına devam edeceklerdir.

0 comments:

Yorum Gönder